casaZZen-articol-saptamana3-790x385
Fără categorie

Parteneri în Casa ZZen, powered by HomeZZ.ro

În perioada 18.10.2021-07.11.2021, am susținut campania Casa ZZen organizată de HomeZZ.ro. Premiile oferite de noi au fost: o amenajare cu tapet decorativ, la alegerea câștigătorului, plus 3 vouchere de reducere 15% la produse achiziționate de la noi.

„Casa ZZen este acea formă a căminului tău pe care o iubești cel mai mult, pe care nu o poți compara sau egala cu nimic. Facem echipă cu tine ca să însuflețești universul Acasă cu toate ideile tale, cu potențialul maxim de beneficii și confort pentru tine. Mai mult, adăugăm ZZen în fiecare colț din casa ta prin articole, sfaturi, interviuri și video-uri de la profesioniști și maeștri în arta de a te simți bine acasă.”

Zen interior si Casa ZZen

Pentru a participa la tombolele săptămânale, utilizatorii site-ului trebuiau să programeze online o vizionare din pagina proprietății de pe HomeZZ.ro. În săptămâna 25.10.2021 – 31.10.2021, la tombolă a fost extras primul premiu oferit de noi: cele 4 role de tapet decorativ au fost câștigate de Elena P. din Focșani.

Aceasta a fost extrem de entuziasmată de premiu și ne-a declarat:

„Ati facut un om fericit…chiar imi doream sa decorez un spatiu foarte drag mie.”

Câștigătoarea și-a ales două modele de tapet decorativ Zen Interior, ambele în stil industrial.

Tapet ceasuri Rasch

Tapet Andy Wand de la Rasch

Tapet industrial cu model de cărămidă Rasch

Tapet industrial cu model de cărămidă Rasch

În ultima săptămână de concurs s-au extras câștigătorii celor trei vouchere de 15% reducere la achiziția de tapet, perdele, draperii pe zeninterior.ro pentru cumpărături de minim 2.000 lei. Câștigătorii extrași au fost: Tiberiu, Ivashku și Andrei.

Casa ZZen

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *