Zen Interior

Soluții de ultimă generație pentru case inteligente, în care draperiile și perdelele se acționează dintr-un singur buton.

Storuri și jaluzele din lemn automatizate

storuri și jaluzele automate

Storuri și jaluzele din lemn automatizate reprezintă o nouă eră a amenajărilor interioare, combinând stilul, tehnologia avansată și eficiența. Acestea pot fi controlate wireless, fie prin telecomandă, fie prin aplicații mobile, permițându-vă să ajustați lumina și intimitatea cu ușurință.

Cu opțiuni de programare în funcție de rutina dvs. sau condițiile meteo, și capabilități de „urmare a soarelui” pentru optimizarea iluminării naturale, aceste sisteme aduc un plus de confort și economisesc energie. Disponibile în diverse stiluri și materiale, se potrivesc cu orice decor interior și pot fi integrate cu alte dispozitive smart.

Sunt de asemenea o soluție excelentă pentru persoanele cu mobilitate redusă și pentru ferestre greu accesibile. În plus, sporind siguranța, pot crea impresia unei locuințe ocupate. Jaluzelele și storurile smart reprezintă alegerea ideală pentru orice casă modernă.

Draperii și perdele smart

Amenajare-casa-Simetrica-Design-perdele-si-draperii-dim-out-living-Zen-Interio-3-scaled-900x600-1

Draperiile și perdelele smart combină estetica clasică cu tehnologia modernă, oferind control deplin asupra luminii și intimității. Controlate wireless prin telecomandă, aplicație mobilă sau asistent vocal, ele permit programarea rutinelor zilnice pentru a se ajusta la ritmul de viață.

Având funcții precum “urmare a soarelui”, se reglează în funcție de poziția soarelui, optimizând iluminarea naturală și reducând utilizarea luminii artificiale. Disponibile într-o varietate de materiale și stiluri, se potrivesc cu orice decor și sunt ideale pentru ferestre greu accesibile sau de dimensiuni mari.

Contribuie la eficiența energetică, reglând cantitatea de lumină și căldură care intră într-o cameră. Îmbunătățesc nu doar confortul și securitatea, ci și economiile de energie, fiind o adăugare valoroasă la orice casă modernă și inteligentă. Aceste elemente redefinesc.

Prima ta casă inteligentă? Află mai multe!