Cristina Petcu - Showroom Zen Interior - perdele, draperii, tapet Bucuresti (1)
Design interior, Perdele și draperii

Am reînnoit showroomul Zen Interior

În fiecare an, ne înnoim showroom-ul pentru a expune cele mai noi colecții adăugate în portofoliu. În domeniul nostru, este foarte important să vezi și să atingi materialele, de aceea avem grijă să selectăm cele mai frumoase colecții de perdele, draperii, tapet, fototapet și profile decorative.

Showroom Zen Interior - perdele, draperii, tapet Bucuresti (5)

Showroomul Zen Interior, bulevardul Regina Maria 76, București

În primăvara anului 2022, am finisat spațiul cu o pardoseală din vinil (LVT) elegantă, profile decorative pentru plinte, ancadramente și cornișe, am montat fototapetul Victoria de la Glamora pentru spații umede, două modele de tapet decorativ uni și am adăugat perdele și draperii din ultima colecție Ridex. Am integrat sisteme SmartHome, cu deschiderea din telefon sau prin comandă vocală a perdelelor, draperiilor și storurilor motorizate, și noi modele de galerii de design cu canal, care permit rularea facilă a perdelelor și draperiilor.

Tapetul uni reprezintă o alternativă la vopseaua de perete. Printre avantajele față de vopsea, se numără montajul facil (nu necesită reparații ale pereților) și întreținerea mai ușoară (suportul vlies permite îndepăratarea rapidă a petelor și este lavabil).

Fototapetul Victoria de la Glamora

Vedeta spațiului este fototapetul tropical Victoria din colecția GlamFusion™ de la Glamora, redimensionat după lățimea și lungimea peretelui nostru. L-am accesorizat cu două fotolii cu tapițerie de catifea, pentru care am confecționat două pernuțe de catifea în nuanțe de roz pudrat de pe perete. 

Showroom Zen Interior - perdele, draperii, tapet Bucuresti (1)

Acest fototapet pe suport de vinil poate fi montat inclusiv în baie.

La fereastră, am montat un stor semi-transparent și o draperie într-o nuanță plăcută de albastru. Recunoaștem că ne-a fost greu să ne oprim la o singură nuanță din sutele disponibile în mostrarele noastre. Chiar îi înțelegem pe clienții care se decid greu 🙂

Showroom Zen Interior - perdele, draperii, tapet Bucuresti - Cristina Petcu si arh. int. Cristina Micu (3)

Împreună cu arhitecta Cristina Micu și mostrarele din colecția  de țesături Amazonia de la Ridex.

Cum alegem noile colecții?

Furnizorii cu care lucrăm lansează și ne prezintă periodic noi produse și colecții, iar noi le introducem în portofoliu pe acelea care se potrivesc stilului nostru și tendințelor anilor următori. Suntem atenți să selectăm doar produse testate, durabile și de înaltă calitate – este și unul dintre motivele pentru care le montăm pe unele dintre ele în showroom: vrem să ne asigurăm că se montează ușor și se comportă bine în timp. La perdele și draperii, de exemplu, verificăm întotdeauna în atelier cum se coase materialul. Pentru noi, este important să recomandăm exclusiv produse bune și durabile.

Perdele si draperii tropicale

Perdele si draperii tropicale – noua colecția de perdele și draperii Amazonia de la Ridex

La capitolul materiale pentru tapițerie, avem în showroom noile colecții Bunny și Magic Deluxe de la brandul polonez TopTextil.

Material tapiterie blana Bunny

Colecția Bunny e potrivită pentru taburete, păturici și pernuțe confortabile.

Dacă vrei să vezi live noile colecții, te așteptăm în showroomul nostru din Bulevardul Regina Maria 76, București, de luni până vineri, cu programare prealabilă la 0765.833.517.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *