Perdele și draperii

Draperiile Blackout: Diferențierea dintre Realitate și Imitație

Un somn liniștit poate fi perturbat de multe lucruri – de la zgomotele exterioare la lumina străpunsă printre perdele. Iar într-o lume în care viața urbană ne împinge tot mai mult către non-stop, soluția ideală pentru a avea un control deplin asupra luminii și pentru a vă asigura un somn de calitate sunt draperiile blackout.

Dar cum vă asigurați că ceea ce cumpărați este cu adevărat o draperie blackout autentică și nu doar o perdea mai groasă care pretinde a fi blackout? Aici sunt câteva sfaturi pentru a face diferența.

 

1.Materialul

Cea mai importantă diferență între o draperie blackout reală și una care pretinde a fi este materialul. Draperiile blackout veritabile sunt fabricate din materiale dense sau sunt însoțite de un strat suplimentar, care este de obicei un material special care reflectă lumina. Acesta ar putea fi, de exemplu, un strat de cauciuc sau un material similar care este adăugat pe partea interioară a draperiei.

Draperiile Blackout 

2.Opacitatea

Draperiile blackout autentice au o opacitate de 100%, ceea ce înseamnă că ele blochează complet lumina. Dacă ridicați draperia la lumina zilei și vedeți lumina strălucind prin ea, atunci probabil că nu aveți de-a face cu o draperie blackout autentică. În comparație, o perdea obișnuită, chiar și una mai groasă, va lăsa întotdeauna o anumită cantitate de lumină să străbată.

 

3.Culoarea

Deși nu este o regulă strictă, majoritatea draperiilor blackout autentice sunt de obicei de culoare închisă, astfel încât să poată bloca mai bine lumina. Cu toate acestea, există și opțiuni de culoare deschisă, dar acestea pot avea un strat suplimentar pe partea interioară pentru a menține capacitatea de a bloca lumina. Explorați gama noastră de culori pentru draperii blackout.

 

4.Țesătura

Draperiile blackout reale sunt de obicei fabricate dintr-o țesătură mai grea.

Aceasta se datorează faptului că trebuie să fie suficient de dense pentru a bloca lumina. Dacă perdeaua pare a fi foarte ușoară, este posibil să nu fie o draperie blackout.

Draperiile Blackout

 

5.Caracteristici Suplimentare

Unele draperii blackout autentice pot veni cu caracteristici suplimentare, cum ar fi capacitatea de a izola termic, ceea ce înseamnă că pot ajuta la menținerea temperaturii dorite în cameră, indiferent de anotimp.

În concluzie, în timp ce o draperie blackout poate părea similară unei perdele obișnuite la prima vedere, diferențele sunt considerabile când vine vorba de calitatea somnului și de confortul personal. De aceea, este important să puteți face diferența între un produs autentic și unul imitator. Iar atunci când nu sunteți siguri, puteți apela întotdeauna la un profesionist pentru a vă oferi consultanță în acest sens. Vă invităm să explorați oferta noastră completă de draperii și să ne contactați pentru orice tip de întrebări.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *