Perdele albe și draperii elegante roz și roșii

Perdele și draperii moderne, storuri de bucătărie și pernuțe decorative confecționate și montate de Zen Interior într-un apartament cu 2 camere din București amenajat de Cristina Micu Interior Design în 2021.

Perdeaua semitransparentă albă din living este din voal alb, iar draperiile din catifea sunt roz, nuanță reluată în pernuțele decorative de pe canapeaua modernă bej.

În dormitorul matrimonial, draperiile roșu-aprins și pernuțele decorative din același material reprezintă piesa de rezistență a decorului modern, într-o cromatică neutră. Roșul aprins este o alegere extrem de curajoasă pentru draperii și trebuie echilibrat atent, prin piese minimaliste și nuanțe neutre, ca în acest dormitor.

Apartamentul de două camere se află într-un ansamblu central nou din București, are 60 de metri pătrați și este compus dintr-un hol de intrare, living cu bucătărie open space, baie, dormitor și o terasă dispusă pe toată lungimea sa. Decorul semnat de Cristina Micu Interior Design este unul luminos, într-o cromatică relaxantă, neutră, pusă în valoare prin accentele feminine de roz-piersică și roșu-aprins.

Design interior: Cristina Micu Interior Design
Tip de spațiu: Apartament cu două camere
Suprafață: 60 mp
Locație:  Bucuresti
Beneficiari: tânără proprietară
An: 2021

Fotografii: Arthur Zinz Photography

Proiecte Similare