Perdele albe și draperii gri, roz și galbene

Perdele albe și draperii colorate moderne confecționate și montate de Zen Interior într-o vilă cu un etaj din Pipera, renovată și amenajată de Cristina Micu Interior Design în 2019-2020. Mai multe despre povestea amenajării în articolul publicat de Lovedeco.ro în noiembrie 2021.

Zona de zi se află la parter și cuprinde un hol de intrare, living, bucătărie și baie de serviciu, iar la etaj se află trei dormitoare și două băi. Familia care locuiește aici și-a dorit o amenajare cât mai modernă și aerisită, în culori deschise.

Livingul are o suprafață generoasă și un aer scandinav, menținut prin perdelele din voal alb ce lasă lumina naturală să inunde interiorul și draperiile moderne gri, în ton cu decorul dominat de griuri, alb și lemn natur.

În dormitorul matrimonial, draperiile feminine de catifea roz creează o atmosferă odihnitoare, iar în birou, nuanța mai închisă de roz folosită pentru draperii aduce o pată de culoare în decorul scandinav. În camera copilului, draperiile sunt galben-muștar, aceeași nuanță cu fotoliul.

Design interior: Cristina Micu Interior Design

Tip de spațiu: Vilă P+1
Suprafață: 106 mp
Locație:  Pipera
Beneficiari: familie cu un copil
An: 2019-2020

Fotografii: Arthur Zinz Photography

Proiecte Similare