Vilă București, zona Unirii

Storuri romane bucătărie, perdele și draperii elegante confecționate și montate de noi într-o vilă din București amenajată de iDecorate în 2021.

Parterul conține zona de zi, un open space elegant în care predomină cromatica deschisă, cu note de alb și bej și accente albastre. Aici am montat perdele și draperii moderne în două zone: locul de luat masa, cu fereastră pe colț, și zona de relaxare, în spatele canapelei. Perdelele alese pentru living sunt din voal alb, iar draperiile living elegante sunt bej, dintr-un material ușor catifelat, cu o textură prețioasă, potrivită detaliilor rafinate din open space: accentele metalice aurii ale corpurilor de iluminat și mobilierului, tapițeria de catifea a mobilierului moale.

Storul roman pentru bucătărie l-am fabricat dintr-un material semi-transparent, pentru a permite trecerea luminii naturale.

Zona de noapte se află la etaj și explorează aceeași cromatică neutră, cu accente prețioase. Pentru dormitorul matrimonial și dormitoarele copiilor, am confecționat și montat draperii tip black-out cu grad de opacitate 100%, alese pentru a permite umbrirea chiar și pe timpul zilei.

Design interior: iDecorate
Tip de spațiu: Vilă cu parter și două etaje
Locație: București
Beneficiari: Familie cu doi copii
An: 2020

Fotografii: Vlad Crețeanu

Proiecte Similare