Perdele satinate și draperii din catifea Magic Velvet

Perdele satinate și draperii din catifea, stor de bucătărie, pernuțe decorative, confecționate și montate de noi într-o casă P+1 din Alexandria, finalizată de Cristina Micu Interior Design în 2022.

Locuința e amenajată într-un stil modern, cu o cromatică neutră evidențiată de accente de culoare. Zona de zi se află la parter și beneficiază de lumină naturală pe tot parcursul zilei. Din acest motiv, am propus draperii din catifea Magic Velvet, cu o densitate mare, care să ofere umbrire la nevoie. Materialele plușate au o cădere grea, ce le oferă o ținută elegantă. Perdelele albe semitransparente sunt fine, satinate, cu irizații care să reflecte lumina. Modelul de perdea ales este Victoria și costă 200 lei/ metrul liniar.

Pentru bucătărie, am confecționat trei storuri pe comandă, din material alb, semitransparent. La parter se află și un birou, pentru care am lucrat o perdea din voal gri deschis și draperii din catifea închisă la culoare.

Dormitoarele se află la etaj și fiecare este amenajat într-o cromatică diferită. În dormitorul fetiței, accentul este dat de rozul pudrat regăsit în tapițeria patului și a banchetei dinspre geam. Draperia din catifea preia aceeași nuanță, regăsită și în pernuțele decorative roz și portocalii. Dormitorul băiatului are accente de albastru, ce dialoghează cu pernuțele decorative de catifea albastră și draperia de catifea mov. Dormitorul matrimonial are o alură de cameră de hotel, iar eleganța provine din materialele de foarte bună calitate. Perdeaua este satinată, albă, iar draperiile sunt din catifea gri.

Design interior: Cristina Micu Interior Design
Tip de spațiu: Casă P+1
Suprafață: 188 mp interior +23 mp terasă
Locație:  Alexandria
Beneficiari: familie
An: 2022

Fotografii: Vlad Creteanu

Proiecte Similare