Perdele, draperii și tapet

Perdele și draperii dim-out pe comandă, storuri semitransparente și tapet Rebel Walls într-o casă amenajată de Simetrica Design în București.

Livingul pe dublă înălțime de la primul nivel reprezintă piesa de rezistență a acestei case moderne. Aici, am propus perdele semitransparente din voal alb, care să filtreze delicat lumina. Pentru a putea schimba atmosfera, în funcție de momentul zilei, am confecționat și montat draperii dim-out în nuanțe neutre de gri. Pentru bucătărie, am creat un stor alb semitransparent care să filtreze discret lumina oferită de cele trei ferestre.

La etaj se află dormitoarele, personalizate prin tapet Rebel Walls asortat la decorul general. În birou, tapetul cu pădure din spatele canapelei este punctul de accent al spațiului. În camera media, tapetul geometric gri aduce o notă ușor industrială. În camera fetiței, draperiile roz și tapetul cu model vegetal setează o atmosferă feminină și delicată, în timp ce în dormitorul matrimonial, draperiile dim out gri păstrează cromatică neutră.

Ne bucurăm că echipa Simetrica Design a ales colecțiile Zen Interior pentru a întregi decorul acestei locuințe moderne!

Design interior: Simetrica Design

Tip de spațiu: Casă
Suprafață: 165 mp
Locație: București
Beneficiari: Familie
An: 2021/22

Fotografii: Arthur Zinz Photography

Proiecte Similare