Perdele satinate și draperii din catifea Boogie Velvet

Perdele albe și draperii din catifea, stor de bucătărie și pernuțe decorative, confecționate și montate de noi într-un apartament modern amenajat de Cristina Micu Interior Design în 2022. Mai multe detalii și povestea proiectului aici.

În toată amenajarea, paleta cromatică neutră este punctată de accente delicate de culoare, iar eleganța se datorează materialelor prețioase folosite. Pentru draperii, am propus catifeaua Boogie Velvet de la Ridex, un model de catifea special, cu efect mat, un efect deosebit pentru acest material – de obicei, catifeaua este lucioasă sau semi-lucioasă. Perdelele albe, semi-transparente, sunt din colecția Victoria, și creează un duet elegant cu draperiile din catifea. În living, pernuțele din catifea, realizate de noi pe comandă, îmbină mai multe nuanțe de roz delicat, alegere ce aduce o notă feminină și delicată spațiului.

Pentru bucătărie, am confecționat un stor pe comandă din material alb, semitransparent. Dormitorul are un decor modern, cu note de lemn și griuri, regăsite și în nuanța folosită pentru draperia din catifea.

Design interior: Cristina Micu Interior Design
Tip de spațiu: Apartament cu două camere
Suprafață: 55 mp
Locație:  București
Beneficiari: familie
An: 2022

Foto: Arthur Tintu (Zinz Photography)

Fotografii: Vlad Creteanu

Proiecte Similare